Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@03:55:13 GMT

اولین رویداد «کودک و محله» در قزوین برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۰۵۹۳

اولین رویداد «کودک و محله» در قزوین برگزار می‌شود

ایسنا/قزوین کارشناس مسئول جهاد دانشگاهی قزوین گفت: رویداد کودک و محله در روز ۹ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۰ صبح در خیابان سلامگاه روبه‌روی امامزاده حسین (ع) به همت جهاد دانشگاهی استان قزوین برای رده سنی ۶ تا ۱۵ سال برگزار می‌شود.

جواد شهدوست در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طرح رویداد «کودک و محله» ممکن است در تسهیلگری برخی مناطق مختلف اتفاق افتاده باشد اما این طرح در روز قزوین برای اولین بار در محله تاریخی دباغان با چیدمانی متفاوت برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این رویداد در تاریخ ۹ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۰ صبح در خیابان سلامگاه روبه‌روی امامزاده حسین(ع) برای رده سنی ۶ تا ۱۵ سال با هدایت اعضای تسهیلگری با چهار محور برگزاری نقاشی کودک، ساخت کاردستی موضوعی، بازی‌های محلی و رویداد نگاری برای کودکان برگزار خواهد شد و کودکان محله با توصیف کارشناسان مرکز تخصصی هنر و معماری جهاد دانشگاهی قزوین با موضوع روز قزوین و محله تاریخی دباغان آشنا می‌شوند.

کارشناس مسئول جهاد دانشگاهی قزوین گفت: در این رویداد نقاشی کودکان و کیفیت حضور در بازی‌ها با بررسی رفتارشناسی و روانشناختی زیر نظر روانشناسان بالینی بررسی خواهد شد و تحلیل روانشناختی نقاشی‌ها نیز صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: پس از ترسیم نقاشی‌ها توسط کودکان به فراخور کیفیت نقاشی، پیگیری و میزان مشارکت کودکان بسته‌های لوازم التحریر به عنوان هدیه از سوی دفتر تسهیلگری به آن‌ها تقدیم خواهد شد.

این مسئول تأکید کرد: مراتب برگزاری این طرح با مشارکت اجتماعی خانواده‌ها کلید خورده است و در مواجهه حضوری جهت دعوت به رویداد از خانواده‌ها خواسته شده در حد توان ملزومات برگزاری رویداد را فراهم کنند و به واسطه دخیل بودن برای شکلگیری این طرح در رویداد حضور پیدا کنند.

وی گفت: در این پویش به دور از نگاه نژادی و قومیتی از حضور عموم کودکان و خانواده‌هایشان استقبال می‌شود و اتباعی که در این محله زندگی می‌کنند می‌توانند در این پویش شرکت کنند.

شهدوست تشریح کرد: هدف ما این است که با استفاده از فاکتورهای آموزش در محله، کودکان را با مفاهیم تعامل اجتماعی آشنا کنیم تا برقراری ارتباط مؤثر با محیط و همسایگی را لمس کنند.

وی گفت: با همکاری مردم محله، همکاری سازمان پسماند شهرداری و همچنین آماده‌سازی فضا با تأمین تجهیزات رایگان از سوی کسبه این محله مشارکت همگانی پدیده آمده است و امیدواریم که بتوانیم این رویداد را در دوره‌های آینده نیز با محتوای آموزشی قوی‌ و غنی‌تر برگزار کنیم.

این مسئول گفت: رویدادهای بعدی نیز با تعامل سازمان بهسازی و نوسازی به عنوان طرح «مردم و پارک محله» برگزار خواهد شد. سازمان‌های متولی همواره از سرقت و تخریب تجهیزات شهری در مناطق لبه شهر شکایت دارد و مردم نیز در خصوص عدم رسیدگی به محلات مشابه گلایه‌مند هستند که با برگزاری رویدادهای اجتماع محور و ایجاد مشارکت در بین اعضای یک محله می‌توان فرهنگ پایش محله توسط شهروندان را در بین عموم مردم نهادینه کرد.

شهدوست در پایان گفت: نگاه جهاد دانشگاهی استان قزوین به موضوعات مختلف در تسهیلگری نگاهی علمی است و در این بخش از خدمات برای اثربخشی هرچه بیشتر این رویدادها، این طرح بر مبنای مشاوره گرفتن از روانشناسان کودک و بالینی برنامه‌ریزی شده است تا این فرآیند منتهی به جلب مشارکت اجتماعی حداکثری در محله دباغان شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری قزوين محله به محله جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۰۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیأت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی‌وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا کم‌کم بتوانیم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

قاسم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین فعال شده و گزارش‌های هیأت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت دانشگاهی در استان قزوین است.

روح‌الله رازینی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم هم در این نشست گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم ‌مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

همچنین در حاشیه این نشست رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و هیات همراه از تالار قزوین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900193

دیگر خبرها

  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • آغاز چهارمین رویداد «دختران حاج قاسم» قزوین
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • سرنوشت بچه گمشده محله مولوی تهران چه شد؟
  • نخستین پارک آموزش ترافیک شهرداری قزوین در محله هادی آباد 
  • آغاز رویداد جایزه جوانی جمعیت